25/07/2018

Sipas astrologjisë, çdo shenjë e zodiakut ka karakteristikat e veta, pozitive dhe negative. Megjithatë, ka grupe me personalitete të ngjashme për të arritur diçka më të fortë, si ata të pestë më poshtë, që janë nën yjet me fat. Ndërsa çdo simbol i horoskopit mund të aspirojë në një jetë

5.Akrepi Këto konsiderohen si dy nga shenjat më të fuqishme të zodiakut, sepse nuk kanë nevojë për miratimin e askujt, duan të jenë në qendër të vëmendjes! Në një univers paralel luani me akrepin do ishin shumë miq të mirë, por duke qenë se asnjë nga këto shenja nuk lëshojnë

Personat me shenjën e horoskopit Akrep, janë shumë intensivë dhe jetojnë një jetë të ndezur. Ndodh që kur gjërat nuk shkojnë ashtu siç i kemi planifikuar, lëndohemi. E nëse kjo e fundit ndodh, duhet të kujtojmë që “Akrepi” është shenja që e merr veten shpejt nga çdo situatë e pakëndshme.

Për 1.500 vjet, Europa Perëndimore “harroi” të notojë, duke iu larguar ujit e tmerruar. Kthimi tek noti, është një triumf i vogël shumë pak i njohur i Iluminizmit Nga Eric Chaline Njerëzit mësuan të notojnë për herë të parë në parahistori – edhe pse koha e saktë mbetet e debatueshme,

Do të jetë mëngjes e unë do të vij patjetër. Mbi xhaketën time do të kenë rënë petale Nga lulet e kumbullës së vjetër, Nga lulet e thanës së thartë. Aherë ti s’do të jesh zgjuar akoma. Unë do të them emrin tënd në xhame Dhe do të vërshëllej teëdashurën

DEMI Ata të shenjës së Demit janë të qetë dhe karakterizohen nga pragmatizmi i tyre. Kjo mund të jetë shenja më e qëndrueshme nëse ka pajtueshmëri me mjedisin ose me njerëzit me të cilët është e lidhur. Megjithatë, nëse dikush i zemëron, ata duhet të jetë shumë i kujdesshëm. Ata