24/07/2018

Dashi Dielli do ju bëjë edhe më sharmantë e më joshës gjatë kësaj dite. Në çdo plan keni për të pasur sukses të garantuar. Nëse keni një lidhje klima ka për të qenë gjithë kohës e ngrohtë dhe do afroheni akoma më shumë me njëri-tjetrin. Do flisni hapur për gjithçka

Këto janë dy shenjat që do të kenë më shumë fat në këtë ditë të mërkurë: Dashi Dielli do ju bëjë edhe më sharmantë e më joshës gjatë kësaj dite. Në çdo plan keni për të pasur sukses të garantuar. Nëse keni një lidhje klima ka për të qenë gjithë

Nga Tim Gosling Stiv Benon mund të jetë dëbuar nga Shtëpia e Bardhë, por nuk po heq dorë nga “kryqëzata” e tij ekstremiste. Ish-strategu i presidentit të SHBA, Donald Trump, vizitoi në muajin maj Europën Qendrore dhe Lindore, për t’i bërë thirrje Hungarisë dhe Republikës Çeke, t’i bashkohen Shteteve e

Komunikimi në një marrëdhënie është baza dhe njëkohësisht, një nga gjërat më komplekse që mund të ekzistojnë. Distanca e shton akoma më tepër këtë kompleksitet. Njerëzit thonë se distanca ka shumë pak vlerë, nëse merret parasysh se ai që ka vlerë, është personi që ti do, por duket sikur largësia

Dua që të dish Një gjë. Ti e di si është kjo gjë: nëse shoh hënën e kristaltë , degën e kuqe të vjeshtës së ngadaltë në dritaren time, nëse prek pranë zjarrit hirin e pakapshëm ose trupin e rrudhur të drurit, gjithçka më çon tek ty, sikur kjo që

Charlie Chaplin ka lënë pas disa nga thëniet më të bukura që ekzistojnë. Ju ftojmë t’i hidhni një sy disa prej thënieve të tij: “Ke për të zbuluar se jeta ia vlen të jetohet, nëse thjesht buzëqesh”. “Jeta mund të jetë e jashtëzakonshme, nëse nuk frikësohesh prej saj. Gjithçka që