23/07/2018

E ke pyetur ndonjëherë veten nëse mendja jote është më e prirur të ndjekë intuitën apo intelektin? Ky test mund të të ndihmojë që ta zbulosh. Shihe fotografinë për disa sekonda. Cila ishte gjëja e parë që të tërhoqi vëmendjen? Kur të kesh përgjigjen zbrit më poshtë dhe shih rezultatin.

E dimë që treçereku i planetit është ujë. Nëse ka gjëra kaq të pabesueshme mbi tokë, imagjinoni mrekullitë që mund të jenë fshehur në fundin e oqeaneve. Jo gjithçka është e përmbledhur në jetën nënujore, por edhe thesareve dhe sekreteve që ne njerëzit nuk i njohim dhe i zbulojmë pak

Indianët e Amerikës thonë se ajri i natës është i mbushur me ëndrra. Endrra të bukura dhe makthe. Për të mbrojtur njerëzit e tyre nga makthet, kanë përdorur kapëset e ëndrrave si talismanë. Siç e thotë edhe emri, një kapëse ëndrrash kap gjithë llojet e ëndrrave. Zgjidh tënden, për të

1. Magjia Kjo kartë i referohet energjisë tonë. Ka një kuptim të dyfishtë që mund të ketë zhvillime të mëdha ose zhgënjime të mëdha, kështu që përqendroni energjitë tuaja në të mirë për të marrë të njëjtën gjë mbrapsht. Kini kujdes të mos fluturoni ose të ëndërroni shumë dhe gjithmonë

Nga Martin Hyfner Për të shmangur çdo keqkuptim:Unë jam një besimtar i vendosur i integrimit europian. Por gjithnjë e më shumë pyes veten, nëse proçesi i integrimit evropian, siç është realizuar deri më sot, na çon apo jo drejt një suksesi afatgjatë. Qasja aktuale bazohet në bindjen se Europa mund

Presidenti rus, Vladimir Putin, mund të jetë personi më i pasur në botë, sipas ekspertëve që besojnë se pasuria e tij mund të shkojë në total prej 200 miliardë dollarë. Sipas Forbes, zyrtarisht, personi më i pasur në botë është Bill Gates i Microsoft-it me pasuri neto prej 75 miliardë