20/07/2018

Në botën e Zodiakut, karakteristikat tona më të mira rrjedhin nga një vend shumë më i thellë se ngjyra e syve ose forma e hundës. Secili prej nesh ka “magji” të caktuara që i bëjnë ata tërheqës për të tjerët, por ka tre shenja të zodiakut që janë një magnet

Nga Carl Bildt STOCKHOLM – Çfarë ka mbetur nga NATO dhe rendi transatlantik, pas javës së trazuar të presidentit amerikan Donald Trump në Bruksel, Mbretërinë e Bashkuar dhe Helsinki, ku ai mbrojti presidentin rus Vladimir Putin, kundër akuzave për luftë kibernetike nga agjencitë e inteligjencës së SHBA? Po t’i shohësh

Ish avokati personal i Donald Trumpit, Michael Cohen, ka regjistruar në fshehtësi një bisedë me presidentin amerikan, pak para zgjedhjeve të vitit 2016. Në këtë bisedë të dy diskutojnë mbi pagesën e bërë një ish modeleje të PLayboy, e cila pohonte se kishte patur një histori me presidentin e ardhshëm

Hija e terrorizmit rikthehet në Gjermani. Në një autobus të një linje që lidhte qytetin me detin, sot një burrë ka sulmuar me thikë gjashtë persona dhe ka plagosur katër të tjerë. Nuk është sqaruar motivi dhe autoritetet hetuese për momentin nuk përjashtojnë asgjë, as edhe një aksion terrorist.  Sulmi

WhatsApp-i njoftoi se ka bërë ndryshimeve të aplikacionit për 200 milionë përdorues të tij në Indi, pas përhapjes së mesazheve virale nëpërmjet tij, që rezultoi në sulme vdekjeprurëse në masë. Qeveria e Indisë ka kërcënuar ta hedhë në gjyq WhatsApp-in duke thënë se “nuk mund t’i shmanget përgjegjësisë dhe llogaridhënies”.

Ministria e Antikiteteve Egjiptiane njoftoi këtë të enjte se në sarkofagun e gjetur në një lagje të Aleksandrisë ka tri skelete që i përkasin ndoshta oficerëve ushtarakë ose luftëtarë dhe ajo që përfundon me spekullime është se mund të jenë mbetjet e Aleksandrit të Madh. Në një komunikatë sekretari i