19/07/2018

Dashi Mos hezitoni për asnjë moment t’i shprehni sa me shume ndjenjat ju te dashuruarit dhe nuk keni për t’u penduar asnjë çast. Qe nga mesdita emocionet do shtohen. Beqaret nuk do ndihen aspak mire me statusin qe kane, por nuk do kenë çfarë te bëjnë për ta ndryshuar atë.

Demi Zemra juaj ka për t’u ndier mjaft mire sot dhe emocionet qe do përjetoni do i mbani mend gjate. Ja qe ndonjëherë nuk është e thënë te besh shume sakrifica për te ndryshuar ambientin. Beqaret do kenë plot mundësi për te filluar lidhje serioze, por po nuk u treguan

Ne të gjithë e dimë se jemi krejtësisht të ndryshëm nga njëri-tjetri; nga fiziku tek personaliteti, shumicën e kohës ne përpiqemi të lidhemi me njerëzit, të tregojmë anën pozitive, që është versioni ynë më i mirë, megjithatë, të gjithë kemi ato ditë të këqija kur nuk mund të tregojmë asgjë

E keni vënë re se sa shumë na mungon kultura në shoqërinë tonë? E keni vënë re që sa herë dilni nga shtëpia, dëgjoni kudo njerëz të shajnë me fjalë nga me banalet? E keni vënë re se sa të pakulturuar janë të rinjtë e sotëm? Ju duket normale kjo

Uroj që në jetë të njohësh sa më parë një person që ia vlen, që të do, të kupton dhe të respekton. Dashuria nuk mjafton për ta çuar një marrëdhënie përpara, ndaj mos mendo se duke gjetur dashurinë e vërtetë, ke gjetur personin e duhur. Uroj edhe të mos zhgënjehesh

Karroca e jetes ecën shpejt Sido që është e ngarkuar Dhe karrocieri, koha vetë S’qëndron gjëkundi për të pushuar N’agim me gaz ne udhëtojmë Dhe kokën s’pyesim se e lëmë Përtesën, dhelet i përcmojmë Bërtasim:”Hey..jepi c’i…” Por në mesditë të kapitur E mbledhim veten, kemi frikë Ç’do proshkë e gropë