17/07/2018

Burrat e shtetit amerikanë të pasluftës, e kishin një arsye për ndërtimin e rendit botëror ashtu si është sot. Ata kishin jetuar dhe kishin parë atë çfarë kish ndodhur pa të Nga Claire Berlisnki Sikurse druhej shumëkush, presidenti i Shteteve të Bashkuara mbërriti në samitin e NATO-s në një gjendje

Si rezultat i shumë sondazheve dhe intervistave është bërë e ditu se xhelozia është ndjenja më e keqe që mund të ketë dikush pasi është konsumim i vetes. Por pse bëhemi xhelozë? Ja 3 arsye që askush nuk mund t’i hedhë poshtë: -Mungesa e vetëvlerësimit/pasiguria. Arsyeja më e shpeshtë pse

Është shumë e drejtë dhe e logjikshme që të të kapin dyshime para se të krijosh një lidhje me dikë. Ske siguri nëse ai/ajo është njeriu i duhur për ty sepse të duket sikur nuk e ke njohur mjaftueshëm sa duhet. Megjithatë gjatë takimeve tuaja janë disa pyetje që mund

Nëse nuk ndiheni mirë në shoqërinë e dikujt, sipas intv.al duhet të veproni, pra t’i shmangni. Ja lista e këtyre personave, që duhet t’i qëndroni larg: 1. Njerëzit që bëjnë vetëm thashetheme Nëse bëjnë thashetheme gjatë gjithë kohës për të tjerët, me siguri do bëjnë edhe për ju. Edhe nëse

E ke provuar ndonjëherë të përjetosh dashurinë e vërtetë? Atë ndjesinë e bukur që të bën të ndihesh mirë me personin që ke në krahë, me të cilin të shijojnë të njëjtat gjëra, kënaqeni me të njëjtat gjëra, ndani të njëjtat interesa dhe shpesh, madje plotësoni njëri-tjetrin? Po anën e

Shpesh gjatë rutinës sonë të përditshme e ndiejmë veten tepër të lodhur dhe na duket sikur truri jonë është duke fjetur gjumë, ndërkohë që ne rrimë kot zgjuar duke u përpjekur të bëjmë aktivitetet që na takojnë. Mirëpo ne e dimë se në punë, në shkollë, në shoqëri, apo kudo