14/07/2018

Nga Robert Kagan “The Washington Post” Qeniet njerëzore, zgjedhin shpesh vetë-mashtrimin mbi realitetin e dhimbshëm, Kësisoj, në ditët dhe javët që vijnë, ne do të dëgjojmë deklarata siguruese se aleanca e NATO-s është në gjendje të mirë. Tek e fundit, ka pasur kriza edhe në të kaluarën – ajo e

Me motivin e 100 vjetorit të ekzekutimit të Carit të fundit të Rusisë nga ana e bolshevikëve ka rilindur konflikti mes shtetit rus dhe Kishës ortodokse. Çfarë do të bëhet me mbetjet e familjes mbretërore? Patriarku ortodoks, Cirili do të fillojë të hënën një procesion në kujtim të Nikollës së