13/07/2018

Nga Frida Ghitis “CNN” Presidenti Donald Trump i fyeu sërish aleatët e NATO-s në samitin e Brukselit. Udhëheqësit europianë, thanë se ishin përgatitur për një samit të keq, por u shprehën se Trump e bëri atë edhe më keq sesa druheshin. Samitet vjetorë, kanë qenë një mundësi për të rikonfirmuar

12 fraza nga Pablo Neruda I cilësuar nga Gabriel García Márquez si “poeti më i rëndësishëm i shek. XX në çfarëdo gjuhe”, kiliani Pablo Neruda (me emër Ricardo Eliécer Neftalí Reyes Basoalto) ishte përpos edhe një shkrimtar, një aktivist i shquar politik, diplomat dhe komunist militant që jetoi për një

Dashi Do të jeni të shqetësuar për shkak të disa debateve që keni pasur së fundmi në familje. Keni qenë shumë agresiv dhe kjo për shkak të disa të papriturave me të cilat jeni përballur dhe që ju kanë humbur durimin. Përfitoni nga kjo fundjavë për të rregulluar çdo keqkuptim.

Këto janë dy shenjat të cilave fati do u buzëqeshë më shumë gjatë ditës së sotme. Binjakët Kjo e premte do të jetë mjaft e rëndësishme për të vlerësuar emocionet. Parashikohet një ditë mjaft e mirë për aleanca të reja dhe për të gjetur më shumë mbështetje në vendin e