08/07/2018

Karikaturisti amerikan, Stephen Ditko bashkëkrijues i Spiderman-it si dhe i heronjve të tjerë vdiq në moshën 90 vjeçare këtë të shtunë. Policia e Nju Jorkut informoi se u gjet në apartamentin e tij 29 qershor dhe ende nuk është konfirmuar shkaku u vdekjes. Lindi në 1927 nëJohnstown, Pensilvani, Ditko punoi

Belgjika doli e para në grupin G duke e lënë Anglinë, kampione bote për vitin 1966 në vendin e dytë, më pas çoi në shtëpi Japoninë dhe të premten befasoi botën kur eliminoi Brazilin, vendin më fitimtar të planetit. Djajtë e kuq kanë një ekip të ri me shumë talente,