04/07/2018

Ju me siguri jeni në dijeni të numrit të gotave të verës që keni pirë mbrëmë.  Por, a dini ndonjë gjë rreth nivelit të presionit të gjakut tuaj në pjesë të ndryshme të ditës?   “Është shumë pak e kuptueshme nga shumica e njerëzve,” thotë  Katerin Xhener, dietologe dhe CEO

Kjo mund të tingëllojë si një pyetje retorike, po shpesh njerëzit e humbasin kuptimin e vërtetë. Ndonjëherë njerëzit i marrin të mirëqena dijet e tyre rreth kësaj perandorie dhe supozojnë që dinë gjithçka, kur në fakt ata dinë vetëm termin  që mbulon një numër të madh të territoresh, lloje të

Nuk ka shumë gjëra më freskuese sesa uji, në këtë mot të nxehtë. Prapëseprapë, shumica prej nesh nuk pimë ujë mjaftueshëm në baza ditore. E duke bërë kështu, ne e dëmtojmë trupin tonë. Nëse i vëreni këto shenja tek vetja juaj, ju rekomandojmë që të pini më shumë ujë. 1.

Shqiponja e Xhakës dhe Shaqirit në ndeshjen e luajtur mes Zvicrës dhe Serbisë është diskutuar shumë dhe ka marrë vëmëndjen e mediave botërore. The Washington Post, i ka dedikuar një artikull gjestit që ka krijuar kaq shumë polemika duke e nisur shpjegimin me luftën midis Serbisë dhe shqiptarëve të Kosovës.

Në përfundim të një takimi gushtin e vitit të kaluar në Zyrën Ovale, ku po diskutoheshin sanksionet ndaj Venezuelës, presidenti Donald Trump iu kthye ndihmësve të tij më të lartë me një pyetje shqetësuese. “Duke parë se shthurja tejet e shpejtë e Venezuelës kërcënon sigurinë rajonale, përse Shtetet e Bashkuara

Vëllai i ish-futbollistit Andres Escobar, ka pranuar se ka frikë nga dështimi i Kolumbisë në Kupën e Botës (eliminimi në 1/8 finale), gjë me të cilën mund të nënkuptojë që lojtarët e Kombëtares të përballen me kërcënime ndaj jetës së tyre. Escobar u vra në Medellin, vendlindjen e tij, vetëm