03/07/2018

  Lidhja aftagjatë me ankthin, i trefishon rreziqet e prekjes nga sëmundjet e zemrës.   Bëni një jetë aktive 50% e njerëzve me ankth, thonë se stërvitja ndihmon në lehtësimin e simptomave.   Reduktoni sasinë e kafeinës që merni në ditë Ajo stimulon lirimin e adrenalinës, gjë e cila mund

Identifikimi i një dorëshkrimi në 1906, që përmban disa nga veprat e Arkimedit, duke përfshirë Metodën e Teoremave Mekanike, është pothuajse aq i shquar sa dhe vetë përmbajtja e tij. Në 1840-ën, një vizitor dhe studiues  i Varrit të Shenjtë në Konstandinopojë (tani Stamboll) iu hodhi një sy  gjurmëve të

                  Urdhri i Kalorësve Teutonikë lindi në Tokën e Shenjtë dhe fitoi famë të konsiderueshme për disiplinën dhe aftësinë luftuese që e karakterizonte. Të nderuar nga mantelet e tyre të bardha dhe kryqëzatat e zeza, kalorësit jo vetëm që luftuan në Palestinë,

Mjaft prej agjensive turistike bien dakord se shumica e të rinjve preferojnë të vizitojnë Barcelonën për pushimet verore. Por cilat janë arsyet, përveç ofertave të leverdisshme? Më poshtë do t’ju japim disa arsye se pse të rinjtë preferojnë të vizitojnë këtë qytet të Spanjës përgjatë verës. Në Barcelonë ke mundësinë

Sa herë kemi dëgjuar të përmendet fjala besim? Ai nuk mund të arrihet dot, nëse nuk kalon përmes guximit. Pra, nevojitet guximi për të ndërtuar besimin. Duke pasur guxim, besim, ti mund të arrish të kesh mundësi të shumta për të zgjedhur dhe do të zgjedhësh gjërat e duhura. Unë

“Tani je i lënduar. Pastaj do të lumturohesh. Koha do të ndihmojë në çdo moment”. “Si fillim, pranoje mërzitjen. Kupto se fitorja nuk ka aq shije të mirë pa humbur”. “Ndonjëherë do të të duhet të bëhesh hero ii vetes dhe të shpërtosh zemrën tënde. Sepse ndonjëherë, njerëzit pa të