01/07/2018

Dashi Nga pikëpamja profesionale kjo është një periudhë shumë e mbarë, për projektet e reja dhe bashkëpunimet. Suksesi i kësaj periudhe do të varet nga kapaciteti juaj për të ditur si të përshtateni me situatat. Sa i takon sferës emotive, muaji parashikohet shumë intrigues, në raport me muajt e mëparshëm,

Dashi Beqaret do jene ata qe do ndihen me mire gjate kësaj dite sepse edhe emocionet do jene te shumta për ta. Mund te fillojnë një histori e bukur dashurie qe do ju beje te ndiheni me se miri. Ata qe janë ne një lidhje do kenë një dite te

Një studim i bërë në Uashington i ka habitur të gjithë. Një violinist i famshëm organizoi një koncert të suksesshëm, ku biletat për çdo vend shkonin nga 100$ për vendet larg skenës dhe vinin duke u rritur për ata që kërkonin që ishin sa më afër violinistit dhe skenës. I

Disa thënie frymëzuese nga Nikola Tesla që do t’ju pëlqejnë pamasë… “Nuk më intereson që ata e vodhën idenë time. Më intereson që ata nuk kanë një ide të vetën”. “Shkencëtarët e ditëve të sotme mendojnë thellë, në vend që të mendojnë me kthjelltësi. Njerëzit duhet të jenë të vetëdijshëm

Kjo është një nga pyetjet më të zakonshme që ne i bëjmë vetes. Përherë duam që t’i arrijmë sa më shpejt gjërat që na pëlqejnë dhe sa herë që nuk i arrijmë ato, fajësojmë Zotit se është duke na ndëshkuar për diçka që mund të kemi bërë në të kundërt

Gudrun Burwitz, vajza e Heinrich Himmler-it arkitekti i Holokaustit dhe funksionari i rangut më të lartë të Gjermanisë naziste pas Adolf  Hitlerit vdiq në 24 maj 2018 në afërsi të Mynihut në moshën 88 vjeçare. Vdekja e saj u raportua për herë të parë nga gazeta gjermane Bild që gjithashtu