Home»Galeri»Video»VIDEO / Turisti më “idiot” në botë, kërkon të përkëdhelë luanin

VIDEO / Turisti më “idiot” në botë, kërkon të përkëdhelë luanin

Një turist ka guxuar më tepër sesa duhet në një park në Afrikën Veriore. Skena u filmua në Parkun e Serengetit.

Turisti u përkul nga makina tip xhip dhe u përpoq të përkëdhelte një luan, ndërsa kafsha është kthyer e egërsuar kundër grupit të turistëve që menjëherë kanë mbyllur dritaren.

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *