Home»Zodiak»Nga këto ngjyra zgjidh atë që të tërheq më shumë, për të zbuluar energjinë që dominon brenda teje

Nga këto ngjyra zgjidh atë që të tërheq më shumë, për të zbuluar energjinë që dominon brenda teje

E bardha

E bardha është e lidhur me paqen, mbrojtjen, shpresën dhe fillimet e reja. Është e dobishme për eliminimin e energjive negative.

E zeza

E zeza përfaqëson qetësinë, vetëkontrollin, elasticitetin, pushimin dhe rinovimin. Çliron nivele më të thella të pavetëdijes dhe mund të nxisë një gjendje më të thellë meditimi. Ndihmon për të absorbuar negativitetin, për të trajtuar depresionin, për të mbajtur zi dhe për t’i dhënë fund gjërave.

Vjollca

Vjollca përfaqëson aftësitë fizike, imagjinatën dhe kënaqësinë shpirtërore. Ndihmon në balancimin e mendjes dhe lidhjen e burimeve universale të energjisë.

E kuqja

E kuqja përfaqëson pasionin, zemërimin, dashurinë, energjinë dhe rrezikun! Ndihmon për të dhënë energji, për të rivitalizuar trupin dhe motivimin tonë.

Roza

Roza përfaqëson qetësinë, dashamirësinë dhe dashurinë romantike. Ndihmon në zhvillimin e qetësisë, sidomos gjatë periudhave të vetmisë dhe zisë. Gjithashtu ndihmon për të tërhequr dashurinë.

Bluja

Bluja përfaqëson të vërtetën, ndershmërinë dhe komunikimin e hapur. Ndihmon për të nxitur ndjenjat e besimit tek të tjerët, kështu që është një ngjyrë e shkëlqyer për t’u përdorur në intervistat për punë. Gjithashtu ndihmon me stresin, problemet e gjumit dhe ankthin. Përveç pastrimit të energjive negative.

Portokallia

Portokallia paraqet entuziazëm, aventurë dhe lumturi. Ajo është gjithashtu e lidhur me optimizmin, përtëritjen dhe spontanitetin. Ajo rrit vetëbesimin dhe ju lejon të pranoni dhe të jeni të hapur për ndryshim.

E verdha

E verdha paraqet argëtim, frymëzim dhe vitalitet. Është një ngjyrë shumë e mirë, mbi të gjitha për t’ju ndihmuar me studimet tuaja. Ndihmon në nxitjen e ideve të reja, krijimtarisë dhe qartësimin e të menduarit.

E gjelbra

Ngjyra e gjelbër përfaqëson fertilitetin, rritjen dhe kreativitetin. e shoqëruar edhe me harmoni, balancë dhe paqe. Ndihmon në lehtësimin e tensionit, stresit dhe motivimit për përtëritje.

Bojë kafe

Kafja përfaqëson Tokën. Kjo ngjyrë ushqen, ngushëllon dhe terrorizon. Ndihmon në shërimin, mbrojtjen dhe balancimin e emocioneve. Ndihmon për të menaxhuar situata të dhimbshme, fizike dhe emocionale.

E argjendta

E argjendta përfaqëson intuitën, imagjinatën dhe iluzionin. Është gjithashtu e lidhur me energjinë hënore, misterin, feminitetin dhe fuqinë femërore. Ndihmon për të shëruar emocionalisht dhe fizikisht.

A arta

E arta përfaqëson epshin, pasurinë dhe pushtetin. Gjithashtu e lidhur me Diellin, ndriçimin hyjnor dhe shpirtëror. Ndihmon në sigurimin e forcës, optimizmit dhe sigurisë. Zhduk ndjenjat e negativitetit, depresionit dhe ndjenjat e paaftësisë.

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *