28/06/2018

Dhe njerëzit që kanë ndonjë lloj pushteti mbi ju ose ndikojnë tek ju mund të jenë të ndryshëm nga njerëzit që kanë pushtet mbi të afërmit tuaj. Nëse po pyesni se cilët njerëz mund të jenë këta, shenja juaj e Zodiakut mund t’ju japë përgjigjen. 1.Dashi Dashi pëlqen partnerët dominues,

Duke ditur shenjën e tyre të zodiakut, mësoni disa gjëra më shumë për ta në mënyrë që të mbani raporte të mira. Që mos të nxisni konflikte, ja çfarë nuk duhet të bëni kurrë me secilën prej tyre. Dashi: Mos u përpiqni ta ndaloni për të arritur qëllimet e tyre.

Jo të gjitha, por pjesa më e madhe e madhe e grave në një lidhje kanë qënë objekt i gënjeshtrave, tradhëtive, keqtrajtimeve ose të braktisura nga partneri i tyre. Ndërsa disa të tjera kanë luftuar, por në fund e kanë lënë lidhjen mbytëse, ose e kanë patur të vështirë t’i

Mbretëresha Teuta e Ilirisë dhe ushtria e saj pirate, sunduan Detin Adriatik në lashtësi dhe madje u përballën me Romën e lashtë – derisa u detyruan të dorëzohen. Mbretëresha Teuta (djathtas, e ulur) urdhëron që ambasadorët romakë të vriten. Ata kanë ardhur për t’i kërkuar asaj që të ndalojë piratët

Eksperti i arteve  zbulon  veprën më të hershme të Leonardo da Vinçit Studiuesit italianë pohojnë se kanë zbuluar pikturën e parë të bërë nga gjeniu i Rilindjes Leonardo Da Vinci. “Arkangeli Gabriel”, një pllakë xhami e lyer, është  nënshkruar dhe krijuar nga një artist që besohet të jetë Da Vinci 18-vjeçar.

Nazistët mund të kenë vrarë 14-vjeçaren Czeslava Kvoka në Aushciv, por ata nuk mund të vrisnin fuqinë kërcënuese të fotografisë që i bënë para se të vdiste. Holokausti ndodhi në një shkallë kaq masive saqë ne, praktikisht, nuk jemi në gjendje të kuptojmë plotësisht qëllimin e tij. Leximi i fjalëve