27/06/2018

4 shenjat që e vënë të mirën e të tjerëve mbi interesin e tyre personal: Peshqit Njerëzit e lindur nën shenjën e Peshqve kanë një kënaqësi të madhe kur bëjnë mirë për njerëzit rreth tyre, prandaj ata marrin vendin e dytë. Peshqit priren të komprometojnë veten e tyre, ata janë

Bobi Dunbar u zhduk në 1912. Rishfaqja e tij do të sillte një luftë për kujdestarinë e tij, një burrë të arrestuar gabimisht, dhe një test të pabesueshëm ADN-je 90 vjet më vonë. Djali që u rrit si Bobi Dunbar, duke pozuar anash familjes së tij. Kjo ngjarje është e

“Provokativë”, “të egër” dhe “mesazhe politike”. Këto ishin disa nga termat e përdorur për të etiketuar festimet me shqiponjë të Granit Xhakës Xherdan Shaqirit në momentin e golave të tyre kundër Serbisë, të premten. Kur gërmon më thellë në të kaluarën e mesfushorit të Arsenalit, në veçanti kupton se prapa

Shumë prej nesh e kalojnë pjesën më të madhe të jetës së tyre duke pritur. Ne presim për autobusin çdo mëngjes, presim për notën e një provimi, presim për telefonatën se kemi fituar punën, presim për njoftime mbi shëndetin e një të afërmi të sëmurë etj. Por gjëja me të

Lufta dhe pabarazia solli një fund të dhunshëm për dinastinë e Romanovëve të Rusisë, duke i bërë këto imazhe të viteve të fundit të familjes Romanov, edhe më të frikshme. Më 15 mars të 1917-s, Car Nikolla II nuk e përballoi dot më  kaosin që kishtë mbërthyer Rusinë dhe abdikoi

Nga Patti Uigington Pele është Perëndesha e zjarrit, dritës, dhe e vullkaneve në fenë e vendasve Hauaianë. Ajo njihet edhe si Madame Pele, Tutu(gjyshe) Pele, ose Ka ëahine ʻai honua, gruaja që ha Tokën. Bazuar në legjendat hauaiane, Pele është krijuasja e Ishujve Hauaian. Ekzistojnë shumë hyjni  në fetë Hauaiane, por