26/06/2018

Nuk është e rrallë të ngrihesh në mes të natës dhe të hapësh sytë e të mos shohësh asgjë. Gjithҫka është e errët, gjithҫka e zezë. Por jo, rezulton se nuk është e zezë. Ngjyra që perceptohet nga syri njerëzor në errësirë të plotë ka një emër, të paktën në

Maria Antonieta. Mbërriti në Francë në 16 prill 1770 në moshën 14 vjeçare për t’u martuar me mbretin, Luigji XVI si një aleancë diplomatike me Austrinë. Shpenzoi me të dy duart. Para një zije buke i atribuohet shprehja: “Nuk kanë bukë? Le të hanë tortë! Gijotina ia mbylli përgjithmonë gojën.

A e dini se çfarë është karma dhe si mund të ndikojë në jetën tuaj? Në thelb, koncepti lidhet me shprehjen “ne korrim atë që mbjellim”, domethënë secili prej veprimeve tona nxit një reagim të Universit. Por ka shumë më tepër për t’u zbuluar në lidhje me të. Çfarë është

Ariu Kushtojini vëmendje jetesës sedentare, me akumulime që trupi juaj mund të provojë. Kujdesuni për të ushqyerit, nëse bëni ushtrime fizike, kjo kartë kërkon më shumë disiplinë. Dhelpra A keni probleme për t’u përqëndruar? Duket se nuk mund ta shihni këtë? Çfarë keni frikë të shihni? Kjo është një kartë

Silueta numër 1: Ju jeni pjesë e 30% e popullsisë që thotë se silueta numër 1 është fëmijë. Nëse keni diçka që ju përcakton, është liria e pastër: për ju, nuk ka asgjë më të mirë se të shijoni jetën ashtu siç është. Sa i përket marrëdhënieve tuaja, ka të

1. Figura me kapuç Ai që duhet të monitoroni tek vetja, kur është fjala për marrëdhëniet, është durimi juaj. Ju tentoni të humbni kontrollin shumë shpejt dhe mund t’i vendosni marrëdhëniet tuaja të veçanta në rrezik. Kushtojini vëmendje fjalëve dhe qëndrimeve tuaja sepse ato nuk mund të ndryshohen, pavarësisht se