25/06/2018

Dashi Kjo është një ditë gjatë së cilës do të jeni tejet emotiv, arsye për të cilën duhet të shmangni çdo situatë të tensionuar. Parashikohet një e martë mjaft e frytshme për të mbyllur disa negociata, të shtyra në kohë. Këshillohet që të mos tregoheni të nxituar. Demi Parashikohet një

Pjesë nga intervista me Jan T. Gross, një historian polak dhe ish-pjesëtar i partisë socialiste që i rezistoi Luftës së Dytë Botërore. Kushtetuta polake, deri më sot e përbërë nga ligje të drejta dhe të arsyeshme, ka adoptuar së fundmi një ligj të ri, absuditeti i të cilit ngjall një

1.Studimet tregojnë se femrat kanë më pak ujë në trupat e tyre. Kjo rezulton në përqendrimin më të lartë të gjakut te femrat sesa te meshkujt për një sasi të caktuar alkooli. 2.Femrat kanë tendencë të kenë mëlçi më të vogël se meshkujt, dhe kjo e bën femrën më të

Meshkujt me një variant të veçantë në kromozomet e tyre Y kishin një rrezik në rritje prej 50 % të sëmundjes së arterieve koronare (CAD) krahasuar me meshkujt pa këtë variant. Rreziku ndodh në mënyrë të pavarur nga faktorët e tjerë rrezikues kardiovaskularë, duke përfshirë presionin e lartë të gjaku-t,

Nëse tashmë jeni duke pirë duhan, përpiquni të paktën aq sa mundeni të reduktoni rrezikun nga të sëmurit nga kanceri. Ka mënyra të ndryshme për të pastruar mushkëritë nga katrani dhe toksinat dhe kështu të reduktoni rrezikun nga shfaqja e infeksioneve. Kanceri i mushkërive është një nga shkaqet kryesore të

Shkencëtarët janë duke ndjekur me kujdes vetitë e shumëzimit të organizmave mikroskopike, përfshirë ato që shkaktojnë sëmundjen e gjumit afrikan. Ata thonë se ajo që ndodh mes dy parazitëve mund të ketë pasoja të rëndësishme tek njerëzit. Studjuesja Wendy Gibson thotë se kur është fjala për parazitët një-qelizorë, të njohura si