24/06/2018

Dashi Për shkak të nervozizmit tuaj mund të lindin konflikte dhe mosmarrëveshje të shumta sot me partnerin. Nuk do toleroni në asnjë pikë dhe kjo do e përkeqësojë situatën. Beqarët duhet të presin edhe pak kohë për personin ideal. Dita e sotme nuk është e duhura. Financat do jenë pika

Dy miq po ecnin nëpër shkretëtirë. Në një moment në udhëtimin e tyre, ata patën një debat dhe një shok goditi tjetrin me pëllëmbë në fytyrë. Ai që u godit me shuplakë ishte i lënduar, por pa thënë asgjë, ai shkroi në rërë, “Sot shoku im më i mirë më

Njerëzit vizitonin një burrë të mençur duke u ankuar për të njëjtat probleme pa pushim. Një ditë, ai vendosi t’u tregonte një shaka dhe ata të gjithë shpërthyen në të qeshura. Pas disa minutash, ai u tha atyre të njëjtën shaka dhe vetëm pak prej tyre buzëqeshën. Pastaj ai u

Zodiaku zbulon shumë për personalitetin tonë dhe karakteristikat tona. Astrologët, megjithatë, argumentojnë se mashkulli i shenjës së zodiakut të dashit është partneri më i mirë i jetës që çdo grua mund të ketë. Sigurisht që s’është një shenjë e përsosur zodiaku dhe në disa mënyra është i padurueshëm, rebel dhe

Domethënë ai i kishte dhënë like në Facebook fotot së vitit 2016 të shoqes së ish-të dashurës? Ka dalë pas pune me kolegen dhe ju thjesht e morët vesh rastësisht? Habiteni që kalon kaq shumë kohë me miqtë dhe juve nuk ju fton kurrë? Këtu ka diçka që nuk shkon

Kalendari hënor është shumë i ndryshëm nga kalendari i zakonshëm që ne përdorim dita ditës. Shumë shkenctarë dhe parashikues të fatit besojnë që prej qindra viteve se fuqia e universit kur del Hëna e re ka aftësi të plotësojë dëshirat tona. Sipas tyre, kjo gjë nuk funksionon në ditë të