23/06/2018

Secili nga ne mund të bëjë gjëra të thjeshta, por me vlerë të madhe për personin që do. Ja disa prej tyre: Të jesh i pranishëm për personin tjetër, sa herë që të ketë nevojë. Fike celularin dhe përqendrohu plotësisht tek personi që ke përballë. Mesazhet apo e-mail-et mund t’i

Ajo kujdeset për vete dhe nuk përpiqet të bëjë gjëra për të rënë në sytë e të tjerëve. Mban përgjegjësi për gjithçka që bën dhe nuk ia hedh fajin askujt për asgjë që ndodh. Është femër punëtore, e dashur dhe që beson tek vetja. Ndihet rehat me paraqitjen dhe karakterin

Këto janë disa thënie motivuese nga Abdul Kalam, të cilat bën mirë t’i lexosh… “Suksesi ekziston kur firma jote ndyshon në një autograf”. “Ekselenca është një proces i vazhdueshëm dhe jo një aksident”. “Ëndrrat nuk janë ato që sheh në gjumë, por ato që nuk të lënë të flesh gjumë”.

Jay Shetty Ka plagë që nuk shfaqen në trup, por pikojnë më tepër gjak se çdo plagë tjetër. Dhuna emocionale është po aq e dëmshme sa ajo fizike, ndoshta edhe më tepër. Fakti që dikush mund të mos vendosë duart mbi ty, nuk do të thotë se ti nuk je

Njëherë, një njeri gjeti një flutur që po fillonte të dilte nga fshikëza. Ai u ul dhe e vëzhgoi fluturën për orë të tëra pasi luftoi për të dalë jashtë përmes një vrime të vogël. Pastaj, papritmas ndaloi dhe dukej sikur ishte ngecur. Prandaj, njeriu vendosi të ndihmonte fluturën që

Shumë njerëz mendojnë se alergjia ndaj ushqimit dhe mospranimi i ushqimit nga organizmi janë e njëjta gjë. Por kjo nuk është e vërtetë. Mospranimi i një lloj ushqimi nga organizmi është çrregullim metabolik që nuk ka lidhje me sistemin imunitar. Për shembull kur disa njerëz pinë qumësht, bëhen me dhimbje