22/06/2018

#1 Karakterizoheni si një person i dashur dhe i qetë, shumë i duruar dhe gjithmonë i interesuar në rritje dhe zhvillim. Ju jeni shumë të ëmbël dhe të kujdesur për të tjerët dhe në disa raste mund të jeni tepër të ndjeshëm dhe emocionalë. Është shumë e rëndësishme të kuptojmë

Dashi (21 Mars – 19 Prill) Dashi është një ndër shenjat më kokëfortë. Ata kërkojnë që gjithçka të bëhet sipas rregullave të tyre. Por personat e shenjës së horoskopit Dashi, kanë shumë frikë nëse personat e afërt mërziten nga kjo sjellje e tyre dhe vendosin të largohen. Demi (20 Prill

Osteoporoza është e njohur ndryshe si sëmundja kockore e grave, për arsye se shfaqet më tepër tek femra në krahasim me meshkujt. Gjithashtu, është vënë re se shfaqja e saj është më e lartë pas menopauzës. Faktorët gjenetikë, stili sedentar i jetesës, ushqimi me sasi të ulët të kalciumit, si

Nëse diçka të duket e gabuar, mos e bëj. Nuk duhet të ndihesh asnjëherë i/e detyruar të bësh diçka që nuk të duket e drejtë, pasi kështu pendimi do të të rëndojë akoma më tepër në ndërgjegje. Thuaje atë që mendon. Nëse ka diçka që mungon në mënyrë të shprehur

Keni fjetur shtatë deri në nëntë orë dhe duhet të ndiheni të relaksuar plotësisht. Sigurisht që mund të ndjeni pak përgjumje që mund të kalojë me një dush të nxehtë, apo me një filxhan kafe, por përtej kësaj ju ndiheni të lodhur. Ndjeni nevojë të madhe për të fjetur sërish.

Ankthi tek fëmijët është një gjendje mendore, e cila po shtohet me ritëm tepër të shpejtë dita ditës. Zhvillimi i teknologjisë, punët me orë të zgjatura nga prindërit, vetmia që ndiejnë fëmijët, apo dhe shumë faktorë të tjerë ndikojnë në shfaqjen e ankthit tek ta. Por si ta kuptojmë se