20/06/2018

“Përherë i kam thënë vetes: “Nuk kam qenë adoleshentja e parë që kam mbetur shtatzënë dhe nuk do të jem as e fundit”. Unë të kisha ty, përpara se të merrja patentën e makinës. Të kisha ty përpara se të ëndrrat e mia. Të kisha ty përpara se të kisha

A keni takuar ndonjëherë dikë i cili ka vështirësi në marrjen e vendimeve? Ndoshta edhe per një zgjedhje të thjeshtë si për shembull: Kuzhinë kineze apo indiane? Apo, për gjëra më serioze si: Në cilën shkollë duhet t’i dërgojmë fëmijët? Private apo Publike? Pavarësisht vendimit, vendosmëria me përgjegjësi të caktuara,

Njihuni me parashikimin për punën, shëndetin dhe ndjenjat, si do të ecë dita për të lindurit e çdo shenje. Dashi Kjo është një periudhë e karakterizuar me ndryshime të mëdha të cilat do ju lejojnë të thelloheni në disa lidhje dhe situata që ju kanë tensionuar. Njohjet e reja janë

E ke përjetuar ndonjëherë ndjesinë e të dashurit vërtet të diçkaje, por edhe të ndjerit frikë se mund të mos e arrish dot atë gjë? Të nisësh një projekt dhe të pyesësh veten: “Po sikur të mos funksionojë?”. Mbi gjithë synimet tona qëndron frika e dështimit. Pra, të japësh diçka,

Çokollata e zezë është e pasur në proteina, fibra, karbohidrate dhe yndyrna. Ajo është e përbërë nga 70% kakao dhe përmban sasi të lartë flavonoidesh, të cilat janë antioksidante të fuqishme. Gjithashtu, çokollata e zezë përmban  dhe sasia mesatare me magnez, kalium dhe fosfor. Disa nga përfitimet në shëndet prej

Po marr guximin që t’ju shkruaj… C’do deshit më, veç shpirtit tim? E di, se është e drejta juaj Të më dënoni me përçmim. Po ju që e shihni si po vuaj Me pak mëshirë, sado pak, Nuk do më zmprapsni zemërake! Më parë desha të rri qetë Për turpin