19/06/2018

Rritja e një fëmije është një nga  sfidat më të vështira në jetë.  Ju duhet të siguroheni që fëmija juaj të kthehet në një maxhoren të pavaruar që zotëron sjellje të denja në një shoqëri të zhvilluar dhe të moralshme. Shumica e prindërve të sotëm përpiqen më shumë seç duhet

Sipas Yin Shin Iyutsu, një mjek japonez që merret me mjekësi alternative të lashtë, po të aplikosh presion mbi  një gisht të caktuar, mund të zgjidhësh dhimbjen e kokës, pagjumësinë ose një bllokim mendor të mundshëm. Gishti i madh Shtypja e gishtit të madh mendohet se zgjidh problemet me stomakun

Kur biem në dashuri, na rri mendja vetëm te personi me të cilin mendojnë se do të kalojmë jetën. Dashuria mund të jetë verbuese për disa njerëz dhe kjo do të thotë që rriten gjasat e të bërit zgjedhje të gabuara, të cilat mund të sjellin pasoja me të vërtetë

Virgjëresha Personat që i përkasin kësaj shenje janë llogaritarë të lindur. Nuk kanë nevojë për laps e letër. Nuk kanë nevojë as për makinë llogaritëse, pasi e kanë gjithçka të programuar në kokë. Virgjëreshat nuk i lejojnë vetes shpenzime të kota, prandaj dhe zgjedhin të kursejnë. Janë të kujdesshëm në

Disa shenja të zodiakut përqendrohen në jetën negative dhe bëhen vetë një person negativ. Ndodh që ne të gjithë në një periudhë të caktuar  të bëhemi pesimist. Sipas intv.al këto janë shenjat të cilat priren të mendojnë më shpesh negativisht: 1 Gaforrja Kur gjërat shkojnë keq ose zgjohen jo në

Çifti i ri mbretëror, Princi Harry dhe  Meghan Markle mendohet se janë duke u marrë momentalisht me detajet personalizuese të një shtëpie gjigante. Bëhet fjalë për një hapësirë e cila përfshin 6 dhoma gjumi, 3 ndarje recepsioni dhe 15 hapësira të tjera. Sipas “Daily Mail”, kjo shtëpi mbi 150-vjeçare mendohet