18/06/2018

Sytë Kontakti me sy mund të jetë një tregues i fortë i pandershmërisë. Për shembull, nëse dikush po bën shumë pak ose më shumë seç duhet  kontakt me sy, ka gjasa që ky person po të gënjen. Thyerja e kontaktit me sy gjatë bisedës është krejtësisht e natyrshme, por nëse

  Njerëzit mund ta gjykojnë personalitetin tuaj bazuar në këto 5 detaje të vogla Ngjyra e veshjes Ngjyra e rrobave që vishni zbulon shumë për personalitetin tuaj, madje edhe më shumë se çdo veçori tjetër sipërfaqësore. Njerëzit që mbajnë tone më të errëta dhe tokësore janë artistë në shpirt dhe

             Njerëzit shpesh pyesin veten nëse kanë bërë zgjedhjen e duhur apo jo kur vjen puna për partnerin e jetës. Ndonjëherë fillojnë të dyshojnë nëse duan vërtetë ta shpenzojnë pjesë e mbetur të jetës me ta apo jo. Dashuria dhe marrëdhëniet  ka konfuzuar shkencëtarë nga

Tymi i cigares e plak lëkurën. Ky është rezultati i një studimi të ri amerikan që ka vënë përballë fytyrat e personave që pinë cigare rregullisht prej të paktën 5 vjetësh me ata të cilët nuk e kanë zakon duhanpirjen. Rezultatet janë të habitshme: të dhënat e duhanpirësve tregojnë rënie

Ndërsa çdokush mund ta lidhë veten me një eksperiencë të keqe, jo çdokush e kupton ç’do të thotë të takohesh me dikë emocionalisht të paqëndrueshëm dhe abuziv. Për pasojë, miqtë mund të mundohen t’ju sigurojnë se gjithçka është ok dhe në fund do të rregullohet. Ok, këtu është koha për

E kemi dëgjuar shpesh atë shprehjen: “Meshkujt janë nga Marsi ndërsa femrat nga Venusi’. Por a janë vërtet kaq të ndryshëm? Dallimet biologjike janë mjaft të qarta, por shkencëtarët po përpiqen të vërtetojnë se truri i meshkujve dhe i femrës kanë dallime thelbësore. Hulumtime të tilla kanë çuar në mite