16/06/2018

Profesori skocez Akira O.Connor mendon që ky fenomen është vetëm një kontrollim i fakteve nga truri ynë. Për të dëshmuar këtë teori, Dr. O’Connor udhëhoqi një seri eksperimentesh që përfshinin vënien artificiale të déjà vu-së. Metoda përdorej duke ju treguar pjesëmarrësve një numër fjalësh të lidhura nga një koncept i

Të duket sikur po humbet kontrollin dhe ndjenjat. Ndihesh në rrezik dhe mendimi i vetëm që të vjen në mendje është vdekja. Të gjithë e kanë provuar të paktën një herë këtë shqetësim. Më të prekura janë femrat. Zemra të rreh fort dhe shpejt, duart ftohen dhe djersiten, fyti thahet,

          Femrat janë më të rrezikuara, nga sëmundjet kardiovaskulare. Më shumë gra vdesin prej sëmundjeve të zemrës sesa prej të gjithë kancerëve së bashku. Më shumë se dy milionë gra në Evropë vdesin prej sëmundjeve kardiovaskulare, që është 43 për qind prej të gjitha arsyeve tjera për

                               Nga qindra pyetje që i beni partnerit brenda një jave, çfarë do të ndodhte nëse një nga ato do të ishte, “Si mund të të mbeshtes më mirë në jetë?” Nuk është  e lehtë të

“Unë të dua” është një frazë jashtëzakonisht e fuqishme, por edhe pse ka kuptim për disa njerëz, jo ​​të gjithë ndjejnë të  njëjtën ndikim nga shprehja. Në realitet, të gjithë duhet të marrim dhe të japim dashuri në mënyra të ndryshme, ndonjëherë jo vetëm verbale. Disa prej nesh duhet ta

Kur njerëzit mashtrojnë, ato mpakin vetveten, kërcënojnë vetëvlerësimin e tyre si edhe marrëdhënien me të tjerët, duke përcaktuar kështu paaftësinë për t’ia dalë dhe paaftësinë për të qenë të vërtetë.” Cheryl Hughes Të gjithë e dimë se një tradhëtar është një person i parritur dhe lëndues. E dimë gjithashtu, se