14/06/2018

Pema baobab (Adansonia) e njohur ndryshe si “pema e jetës” është e vështirë për t’u harruar. Gjendet në rajonet e savanës afrikane, në Madagaskar dhe në Australi. Pemët formojnë një trung shumë të trashë dhe të gjerë dhe mund të jetojnë mijëra vjet e të zhvillojnë vrima kaq të mëdha,

Dashi Dashit gjithmonë i takon numri 1. Ai është dominant, gjithmonë i pari, lider i vërtetë dhe është më aktiv prej të gjitha shenjave të horoskopit. Demi Demi është lidhur me numrin 2, jo sepse shenja është e dyta, por për shkak të natyrës së shtëpisë së dytë në të

Dashi e ka zemrën në përmasën e duhur Të gjithë personat kanë një vend në zemrën e dashit. Është i ekuilibruar, i do njerëzit me gjithë shpirt dhe është i ndershëm në ndjenja. Është një njeri shumë i ndershëm që dashuron me pasion dhe ka shumë respekt për njerëzit dhe

                               Libri që quhet Mystic Path to Cosmic Power nga Vernon Howard shpjegon koncepte dhe të vërteta shpirtërore dhe psikologjike në terma të thjeshtë dhe të shkurtër. Në këtë libër janë shpjeguar dhe sekretet e mëposhtme.

Toksinat fizike janë objekte që mund ta dëmtojnë trupin tonë pas një sasie të caktuar të ekspozimit. Ashtu si toksinat fizike, njerëzit toksikë janë gjithashtu të dëmshëm, ndoshta edhe më shumë, sepse është e vështirë t’i identifikosh, dhe është akoma edhe më e vështirë t’i zhdukësh. Jeta ndonjëherë mund të

                  1.Ato nuk kanë nevojë për një marrëdhënie që t’i “shpëtojë”   Gratë e forta janë rritur me bindjen   se askush nuk mund t’i shpëtojë, përveç se forcat e veta. Ata nuk  janë mbështetur  te askush dhe nuk do ta bëjnë këtë