13/06/2018

Nëse ushqimi juaj është i varfër dhe jo cilësor, nëse ju nuk ushtroheni fizikisht apo jeni mbipeshë, ju mund të shfaqni një gjendje të quajtur “rezistencë ndaj insulinës”. Në këtë rast, pankreasi juaj prodhon insulinë, por mëlçia dhe muskujt tuaj nuk përgjigjen me eficencë ndaj saj. Me kalimin e kohës,

Sot do flasim më specifikisht për gënjeshtrat. Na ndodh të gjithëve që të përdorim ato që quajmë rëndom “gënjeshtra të bardha”, gënjeshtra të cilat nuk na kushtojnë shumë nëse i përdorim sepse thjesht duam të dalim nga situata pa i bërë të tjerët të ndihen keq. Më poshtë ju tregojmë

“Kam kaluar shumë vështirësi gjatë shkollimit. Herën e fundit që mora pjesë në një kurs anglishteje, dështova dhe mësuesi më tha: “Je e vetmja që shkruan kaq keq, ndër gjithë nxënëset që unë kam pasur. Të sugjeroj të shkruash për veten dhe të mos flasësh asnjëherë në publik”. Pas atyre

DISA THENIE MOTIVUESE NGA BIBLA “Përveç kësaj, Zoti vetë ecën para teje; Ai do të jetë me ty; nuk do të të lërë dhe s’ka për të të braktisur; mos u tremb dhe mos u tmerro”. – Ligji i përtërirë 31:8 “Të drejtët bërtasin dhe Zoti i dëgjon dhe i

Ajo është një nga personat më të famshëm në botë dhe njëkohësisht, ndër ata persona që nuk e kanë për turp ta pranojnë se si janë. Pasi e fshehu për vite me radhë orientimin e saj të vërtetë seksual, Ellen DeGeneres e shprehu edhe live në emisionin e saj se

Shpesh e gjejmë veten tepër të përqendruar tek paratë dhe lumturinë e vendosim në plan të dytë. Kalojmë orë të tëra në punë dhe harrojmë të kalojmë kohë me njerëzit që duam. Ditët pasojnë njëra-tjetrën dhe kujtohemi se sa jemi gabuar në zgjedhjet që kemi bërë, kur e kemi portofolin