12/06/2018

“Dikush mund të buzëqeshi, dhe të buzëqeshi, dhe të jetë vetë djalli”,- Uilliam Shekspir A keni takuar ndonjëherë dikë që ju është dukur i këndshëm dhe i pëlqyeshëm në pamje të parë? Ata frymëzuan besim dhe ndjenja të vërteta miqësore, që mund të lidhnin një miqësi midis jush. Por shpejt

E vlerësuar si femra më e bukur për këtë vit nga revista “People”, si dhe e konsideruar si “një nga personat më të dashur ndër personat publikë, P!nk sot është një nga ikonat më me ndikim në muzikën pop. Por cila ka qenë e shkuara e një këngëtareje kaq të

“Kur një mashkull do të jetë vërtet i interesuar për ty, nuk do e ndjesh aspak të nevojshme ta ndjekësh atë. Meshkujt kanë lindur të shkojnë pas femrave, jo anasjelltas. Edhe ti mund ta bësh këtë gjë, por në fund duhet të kuptosh se je duke bërë gabim. Nuk mund

Jeta jonë sot është thuajse e paimagjinueshme pa rrjete sociale. Ato na ndihmojnë që të jemi në kontakt me familjarë dhe miq, të gjejmë punë të re, apo edhe partnerin e jetës. Megjithatë, publikimi i disa informatave që në pamje të parë duken të padëmshme, mund të ju shkaktojë dëme.

Sipas “Parental Investment Theory” femrat investojnë nëntë muaj në një shtatzëni, kontributi fillestar i një njeriu. Kështu, sipas intv.al femrat duhet të jenë selektive kur bëhet fjalë për zgjedhjen e një bashkëshorti. Studime të shumta kanë gjetur se preferencat e femrave ndryshojnë sipas ciklit të tyre menstrual. Gjatë niveleve të

Sigurisht që çdo njeri është i ndryshëm dhe jo çdo tipar zodiak mund të jetë i njëjtë me të tjerët e shenjës tuaj, megjithatë në disa tipare do ta gjeni veten. Sipas horoskopit dhe astrologes Valerie Mesa këto tipare janë ato që i tërheqin të tjerët drejt energjisë dhe karakterit