10/06/2018

Ajo është një ndër autoret me të mira dhe njëkohësisht, më të njohura në rrethin e autorëve mbarë botërorë. Seria që i dha famën e merituar, ishte ajo e librave për fëmijë e të rinj “Harry Potter”. Mesazhet më të bukura që J. K. Rowling i trasmeton çdo fëmije dhe

Historianët e kanë paraqitur prej kohësh të dashurën e Hitlerit, Eva Braun si diçka më shumë se një vegël politike e diktatorit. Por një biografi e re e gruas që ishte bashkëshortja e Hitlerit për vetëm 40 orë, hedh dyshime mbi atë imazh Kërkimet për detajet e marrëdhënies mes Adolf

Një njeri me zemër të mirë shpesh sakrifikon lumturinë e tij për atë të personave që do. Nga ana tjetër, ai e vendos veten, ashtu si një person empatik, në vendin e dikujt tjetër duke ndjerë çdo gjë që ndjen ai njeri në situata të vështira. Për ta dalluar një

Turma nga e gjithë Spanja u reshtuan në rrugët e Seviljes në 1493 për ta mirëpritur nga udhëtimi i tij i parë në Amerikë, por ai tashmë nuk e kishte gjetur atë që po kërkonte, një rrugë detare drejt porteve të tregtisë së erëzave në Afrikë. Ai kurrë nuk do

Dhe duke u rritur mëson se lumturia nuk është ajo e gjërave të mëdha. Nuk është ajo që na ndjek në moshën 20 vjeç, kur, si gladiatorë luftojmë për botën, që të dalim fitimtarë (…) Duke u rritur mëson se lumturia bëhet nga gjëra të vogla, por të çmuara… …

Mësojeni për defektet dhe pikat e dobëta për çdo shenjë të horoskopit. Dashi Shenja zodiakale e Dashit karakterizohet nga një impulsiviteti i madh. Janë personalitete shumë energjike, bujarë dhe në një kuptim të caktuar të sigurt për atë që duan (dhe si ta marrin). Ndër defektet dhe dobësitë e Dashit