09/06/2018

Shpesh herë ne harrojmë të jemi falenderues për gjithçka që kemi dhe për çdo gjë që mund të jetë duke shkuar mirë. Kemi gjithmonë prirjen ta përqendrojmë vëmendjen tonë tek problemet që na shkaktojnë stres çdo ditë. Na duket sikur çdo gjë e keqe na ndodh ne dhe pyesim veten

  Mussolini tërhoqi nga vetja sektorë të veçantë të kulturës e të argëtimit si instrumenta për të ndërtuar fytyrën e re të kombit dhe të identitetit të vendit Italianët popull tifozësh, futbolli sporti kombëtar më i dashur. Raporti i privilegjuar i Vendit të Bukur me topin konsolidohet gjatë Njëzetvjeçarit fashist.

Një shpirt i lirë është i rrallë, por do ta njohësh kur ta shohësh, sepse do të ndihesh mirë kur t’i qëndrosh pranë apo kur të qëndrosh me të. Do të vdesim të gjithë, të gjithë ne dhe kjo duhet të na bëjë ta duam njëri-tjetrin, por kjo gjë nuk

Shpesh na duhet motivim përgjatë ditëve të jetës sonë, sidomos në ato momente kur gjithçka po shkon keq për ne. Në listën e mëposhtme, do të gjeni të renditur disa nga sekretet më të veçantë, të cilëve në shumicën e rasteve nuk i kushtojmë rëndësi dhe që do të na

….Një bubullimë shurdhuese u rrokullis befas përmbi qyetet. Pika shiu filluan të përplasen pas gjetheve të luleve. Vuri re , se si rruga zuri të pikëlohej në argjend të zi. Shiu erdhi duke u shtuar. Pikat e rënda e goditën në fytyrë. Dhe përnjëherësh ai s’po merrte vesh në ishte

Janë të shijshme dhe të lehta, por nëse shoqërohen me alkool, kërpudhat mund të shndërrohen në “minë me sahat” për shëndetin. Paralajmërimi vjen nga Istituti zvicerian që merret me parandalimin e alkoolizmt dhe toksimanive të tjera. Studiuesit zviceran këmbëngulin se disa lloje kërpudhash, nëse shoqërohen me alkool shkaktojnë intoksikim që