08/06/2018

Të duash dhe të dashurosh janë të dyja ndjenja të mrekullueshme, por të ndryshme. Të gjithë ose pothuaj kemi një qëllim të palëkundur në jetën tonë: të duam dikë me të gjithë forcën. Mendojmë dhe e dëshirojmë me pasion për vetë faktin se e konsiderojmë rrugën e duhur drejt lumturisë.

Në mëngjes, ish-presidenti thotë se në tryezë nuk mungojnë kurrë disa lloj frutash të thata (arra, lajthi dhe rrush): një bombë e vërtetë plot energji me efekte shumë pozitive për shëndetin e mbi të gjitha, për lëkurën. Jo më kot, Barack Obama duket aq shumë në formë dhe nuk e

  Sëmundja e Alzheimer-it nuk është quajtur më kot si “Murtajë e shekullit të XXI-të”. Ajo diagnostikohet me vështirësi në stadet e para të zhvillimit të vet, ndërsa me kalimin e kohës i mohon njeriut mundësinë, aftësinë për tu kujdesur për vetveten. Duke shkatërruar qelizat e trurit sëmundja shumëzon me

Nëse ju ngelet sadopak kohë e lirë, bëni mirë ta shfrytëzoni atë në mënyrën e duhur, pasi koha është dhurata e vetme që na falet vetëm një herë. Çdo minutë e humbur, nuk rikthehet më. Nëse nuk e dini ende se si ta shfrytëzoni kohën e lirë në mënyrë të

              Poezi nga Jonida Beqo  Brezi im Rrëkëllehet dielli i mykur mbi thashetheme bordurash… zhvirgjëri e trembur, kallur në profilaktike, ndaj kukuvajkës së moralit qëndron pa frikë. Baballarët çirren xhelozë në shtëpi, për kohën që shtriqet në liri të paskaj… Lirinë- që e patën

               Narcisistët janë shumë të ndërlikuar për t’u dalluar, sidomos nëse janë më të moshuar ose më të sofistikuar. Me kalimin e kohës, ata mësojnë se si, optimalisht, t’i manipulojnë viktimat e tyre, dhe t’ia hedhin paq me skemat e tyre djallëzore pa asnjë