05/06/2018

Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës u zhduk për më shumë se 24 orë, duke shkaktuar një stuhi me thashetheme dhe hamendësime për vendndodhjen e saj. Melania, Zonja e Parë,  u konsiderua “e zhdukur” për pothuajse 24 orë, deri para shfaqjes së saj në një takim që

Ndërkohë që Hëna largohet nga Toka, rrotullimi i planetit tonë sa vjen dhe bëhet më i ngadaltë, duke e zgjatur ditën tonë me 1/75,000 sekonda çdo vit. Nëse jeni pjesë e atyre njerëzve që dita nuk ju duket asnjëherë e gjatë mjaftueshëm për të mbaruar të gjitha punët dhe detyrat,

Rodolfo Llinas është një neuroshkencëtar kolumbian që ia ka kushtuar pjesën më të madhe të jetës studimeve të trurit. Ka drejtuar programin Neurolab të Nasës dhe akutalisht është drejtor në departamentin e psikologjisë dhe neuroshkencës së universitetit në Nju Jorku. Para do kohësh ka dhënë një intervistë që ka befasuar

“Shumë njerëz në botë nuk e dinë se çfarë duan në jetë, dhe disa, për fat të keq, vdesin pa e mësuar një gjë të tillë. Mirëpo, ajo që të gjithë duhet të dinë, është se nuk mund të ecësh shumë larg në jetë pa e njohur mirë veten, pa

“Një motër është një pjesë e fëmijërisë që asnjëherë nuk ka për të humbur nga ty”. “Gjëja më e mirë e të pasurit një motër, është se unë kam pasur përherë një mikeshë pranë”. “Një motër besnike është më me vlerë se 1000 miq së bashku”. “Nuk ekzistojnë probleme që

Dashi Dashi qëndron shpesh në botën e tij dhe i shmang ngatërresat me të tjerët. Janë shumë përzgjedhës me njerëzit që mbajnë afër dhe përpiqen të thonë përherë të vërtetën, edhe pse personi tjetër mund të ndihet keq prej fjalëve që flasin për të vërtetën. Kjo është arsyeja pse një