03/06/2018

Egoistë, arrogant dhe mendjemëdhenj, duket se shenjat e mëposhtme të zodiakut nuk njohin përemër tjetër vetor veç “Unë” ! Ndonjëherë, mund të mendoni: e ç’të keqe ka të mendosh për veten para të gjithëve? por të qenët egocentrik, të menduarit se ju vleni mbi të tjerët, dhe mungesa e empatisë,nuk

Keni dyshuar gjithmonë se thyerjet e urisë gjatë natës kanë qenë aspak të këshillueshme? Tani shkenca e konfirmon plotësisht. Është vërtetuar se një nga rregullat për të qenë në formë është të hani gjithmonë në të njëjtin orar me intervale të rregullta. Dhe gjithmonë në të njëjtën fashë orare: 12

Dashi Po çoni përpara disa strategji shumë interesante të cilat do ju lejojnë që të mbyllni në kohë, disa projekte të rëndësishme. Jini të përqendruar gjatë gjithë kohës, pa lënë mënjanë asnjë detaj. Në dashuri, kjo është një periudhë e mirë, për të bërë zgjedhje të rëndësishme, sidomos nëse keni

Në Kore të Veriut, shtet ky ku lideri Kim Jong-un ka status pothuajse të barabartë me zotin, vënia në pikëpyetje e vendimeve, veprimeve dhe pretendimeve të tija është e paimagjinueshme për shumëkënd. Banorët aty mësojnë qysh nga fëmijëria se ai është i gjithëdijshëm, ndërsa urdhërohen t’i raportojnë kundërshtarët – qofshin

1. Kritikat shkatërruese. Kur kritikat nuk kanë për qëllim të na ndihmojnë të përmirësohemi, por vetëm për të na dekurajuar dhe për të na bërë të ndihemi inferiorë, ne duhet t’i shpërfillim ato. Mos lejoni që të tjerët t’ju gjykojnë pa e vënë veten në vendin tuaj, dhe mos lejoni

Shëndeti i zemrës përmirësohet nëse ushqeheni mirë, konsumoni suplementë si Omega 3 ose hekuri si dhe kryeni aktiviete fizike Ataku në zemër është një nga sëmundjet më të përhapura të zemrës në vendin tonë. Në Shqipëri, 9000 njerëz vdesin çdo vit për shkak të sëmundjeve të zemrës. Sëmundjet kardiovaskulare janë