01/06/2018

Në fund të ditës, të gjithë duam të jemi zgjedhja e dikujt. Të gjithë kërkojmë dikë që të na dojë, pavarësisht rrethanave. Duam të na zgjedhin për dashurinë, pa u bazuar në rrethana të tjera. Ne kemi nevojë për mbështetje në çdo situatë, nga e cila na duket sikur nuk

Dashi Gjatë këtij muaji duhet patjetër të merrni masa strikte nëse nuk doni t’iu ndodhin të papritura. Çështjet e zemrës duhen menaxhuar me më shume përkujdes sepse çdo gabim i vogël mund të sjellë pasoja të mëdha për të ardhmen Gjithçka do ndryshoje pas datës 13. Ju beqarët, para se

Flutura: kreativë dhe optimistë Ju jeni një person krijues i cili ka një imagjinatë të madhe. Gjithmonë shikoni në anën e ndritshme dhe ju jeni një mbështetje e fortë për njerëzit, kur ata janë poshtë për nga humori, ose ndihen të trishtuar. Edhe në qoftë se ndonjëherë mund të ndiheni

Qershor 2018 – Mërkuri hyn tek Gaforrja në 12 qershor, dhe mendimet kthehen nga shtëpia, tek shqetësimet shtëpiake, si dhe përfundimin e një projekti të rëndësishëm që e zvarrisni. Bëni atë që mundeni dhe pastaj relaksohuni. Në 13 qershor, hëna e re ju tregon mënyra më të mira për të

Burrat dhe gratë janë të ndryshëm përsa i përket gjumit. Gratë duhet të flenë 20 minuta më shumë se burrat, për shkak të trurit të tyre që bën shumë gjëra njëherësh, pra duke kryer shumë veprime në të njëjtën kohë. Këtë përfundim e kanë arritur shkencëtarë të Universitetit Duke në

Episodet mund të variojnë nga të ecurit normal nëpër dhomë, deri tek vrapimet e menjëhershme ose tentativave për tu “arratisur”. Personi somnambul duket i turbullt dhe i çrregullt në veprimet e tij. Tipike janë sytë e hapur dhe të drejtuara diku në hapësirë, ndërkohë që personi rrotullohet nëpër shtëpi. Duhet