Home»Thenie»Disa thënie plot mend dhe plot humor, nga mendje të ndritura të historisë

Disa thënie plot mend dhe plot humor, nga mendje të ndritura të historisë

Më mirë të heshtësh dhe të mendojnë se mund të jesh budalla, se sa të flasësh dhe t’ua heqësh gjithë dyshimet.

Abraham Lincoln

Askush nuk e kupton se disa njerëz harxhojnë një energji të jashtëzakonshme, thjesht për të qenë normalë.

Albert Camus

Burrat martohen me gratë, me shpresën se ato nuk do të ndryshojnë kurrë. Gratë martohen me burrat, me shpresën se ata do të ndryshojnë. Në fund, të dy palët mbeten të zhgënjyer.

Albert Einstein

Dallimi mes budallallëkut dhe gjenialitetit, është se gjenialiteti ka limitet e veta.

Albert Einstein

Lufta është mënyra që ka Zoti, për t’u mësuar amerikanëve gjeografinë.

Ambrose Bierce

Në çdo festë, ka dy lloje njerëzish – ata që duan të ikin në shtëpi dhe ata që duan të rrijnë. Problemi është se zakonisht këta janë të martuar me njëri tjetrin.

Ann Landers

Telashi trokiti në derë, por kur dëgjoi të qeshurat, ia mbathi.

Benjamin Franklin

Vera është një provë konstante se Zoti na do dhe do që të na shohë të lumtur.

Benjamin Franklin

Disa njerëz preferojnë që, më shpejt të vdesin se sa të mendojnë. Në fakt, kjo u ndodh.

Bertrand Russell

Ai që qesh i fundit, nuk e ka kuptuar shakanë.

Charles de Gaulle

Një ditë pa të qeshura, është një ditë e çuar dëm.

Charlie Chaplin

Nëse mendon që je shumë i vogël për të bërë ndryshimin, provo të flesh me një mushkonjë.

Dalai Lama

Pij për t’i bërë të tjerët më interesantë.

Ernest Hemingway

Nga eksperienca kemi mësuar se njerëzit nuk mësojnë asnjëherë nga eksperienca.

George Bernard Shaw

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *