Home»Uncategorized»Çfarë do të thotë të shohësh në ëndërr një kasap?

Çfarë do të thotë të shohësh në ëndërr një kasap?

Nëse në ëndrrën tuaj has një  kasap që ther një kafshë, ki kujdes që të mos firmosësh ndonjë dokument këto ditë. Gjithashtu, njerëzit e tu mund të gjenden në rrezik. Po pe kasap që pret dhe të shet ty mish,  do të thotë që ke për tu sjellë në mënyrë të pakujdesshme dhe ke për tu ekspozuar./Bota.al

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *