28/05/2018

1. Melankolia Nëse keni zgjedhur pemën e parë, kjo është sepse ju jeni një person që ka tendencë të jetë melankolik. Ndonjëherë, e gjeni veten duke thënë “e kaluara ishte më e mirë”. Edhe nëse e shikoni jetën me optimizëm, kurju shikoni prapa ju nuk mund të mos ndjeheni nostalgjikë

Si të gjithë, do ta bëjë i vetëm dënimin e tij. Pas një muaji, një viti, pas shumë vitesh, kur të jetë i rrethuar nga bij dhe nipër, duke u zgjuar në mes të natës, krejt papritur, pasi ka qarë në gjumë. Do të ripërjetojë pamjet e Kievit. Nëse do

1. Të kulturuar dhe të sofistikuar Sipas studimit, ju jeni ndoshta një person ambicioz dhe i organizuar, i cili jeton me frazën “më pak është më shumë”. Veprimet tuaja janë të thjeshta, por ato kanë një ndikim të madh në jetën tuaj dhe në mjedisin tuaj shoqëror. 2. Të mençur

E duan të gjithë, sepse ka cilësitë që çdokush do të dëshironte! Pavarësisht pengesave në punë, është një shenjë që nuk trembet dhe në fund finalizon çdo gjë me sukses.  I pëlqen ideja të revolucionarizojë jetën e tij, dhe pse ndonjë gjë shkon keq. Është një nga shenjat që nxjerr

DASHI Jeta juaj ne çift ka rrezik të turbullohet shumë gjatë kësaj jave me se shumti nga shumti nga skenat e xhelozisë qe do bëni. Nuk do e përmbani dot veten dhe kjo gjë do ju prishe shume pune. Beqarët do jenë shumë te shqetësuar për te ardhmen profesionale dhe

Personaliteti i femrës së Virgjëreshës Femra e shenjës së Virgjëreshës dallon për personalitetin e saj analitik mjaft të lidhur me realitetin. Është shenjë e lidhur me tokën dhe kjo gjë i siguron seriozitet dhe përgjegjësi, të cilat po ashtu i ka tipare dalluese në personalitet. Femra e kësaj shenje nuk