28/05/2018

Shumë nga ju mund ta kenë ndjekur dasmën mbretërore dhe padyshim duhet pranuar se ishte një ndër më të bukurat. Traditat ishin ruajtur me fanatizëm, por polemikat ishin tepër të mëdha. Disa thonë se Meghan e zgjodhi për pasurinë dhe pozitën princ Harry-n, disa të tjerë thonë se ishte dashuria

  Sulltan Mehmeti II – pushtuesi i Kostandinopojës – shtoi të gjithë Greqinë në pushtimet e tij europiane në mesin e shekullit 15. Mehmeti II udhëtoi nëpër Athinë dhe admiroi shkëlqimin e lashtë të Akropolit. Ai njohu gjithashtu edhe vlerën e tij ushtarake dhe vendosi një garnizon me ushtarë mbi

Një aurora boreale në veri të Kanadasë. Këta fenomene ndodhin sepse forma e fushës magnetike të tokës, në rajonet polare, bën që atje – dhe vetëm atje – grimcat me ngarkesë që vijnë nga Dielli, të penetrojnë në atmosferën e Tokës, duke u përplasur me gazrat që i përbëjnë. Oksigjeni

Një vorbull gjigande ajri mbi fushat e Nebraskës, në qendër të SHBA. Këto fenomene, të quajtura mezociklone, shoqërohen me furtuna të dhunshme dhe erëra shumë të forta, dhe diametri i tyre mund të kalojë 15 kilometrat. Mezociklonet formohen edhe në lartësitë tonë, në prani të një fenomeni të quajtur wëind

Ne jemi qenie të çuditshme. Duam ata që nuk na duan, dhe nuk duam ata që na duan. Ndërkohë, në këtë proces, humbasim gjithë kohën dhe përqëndrimin tonë, të cilat mund t’i përdornim për persona dhe gjëra që do të na ndihmonim të bëheshim një version më i mirë i

Ne mendojmë se jeta e personazheve të njohur është perfekte. Filtrat nëpër fotografi, rregullimet me fotoshop, operacionet e tyre plastike që i bëjnë të duken bukur, komoditeti në të cilin jetojnë dhe gjithë gjërat e bukura dhe të shijshme që postojnë, na bëjnë të mendojmë se jeta e tyre është