27/05/2018

Aktori Morgan Freeman ka lëshuar një deklaratë të dytë pas akuzave të fundit të sjelljes jo të përshtatshme dhe ngacmimeve  seksuale të bëra kundrejt tetë grave. Në deklaratë, aktori 80-vjeçar tha se është ‘i shkatërruar’ se ‘jeta  është në rrezik të keqësohet’, por vazhdoi të kërkonte falje për cilëndo nga

Dashi Dite mjaft e animuar ka për te qene kjo e sotmja për te dashuruarit. Do i shihni gjerat më me shume pozitivizëm dhe do i harroni njëherë e mire te gjitha problemet e se shkuarës. Beqaret do kenë një dite premtuese dhe plot ngjyra te cilën duhet ta shfrytëzojnë

Shenja e zodiakut mund të përcaktojë gjithë personalitetin tuaj. Ndaj nëse njëra nga gjërat që po kërkoni në një lidhje është të jeni një çift i qëndrueshëm dhe besnik, këto janë 5 shenjat me të cilat do të bënit mirë të dashuroheshit. Besnikëria e tij do t’ju pushtojë plotësisht. Dashi

Judith Toensing nuk është thjest mësuese, ajo frymëzon. Një mësuese e klasës së gjashtë nga Yuma, Arizona ka lënë një ndikim të madh tek një nxënës 21 vite më parë. Në fund të vitit shkollor në 1997 ajo shkroi në një raport për studentët këto fjalë: “Ka qenë kënaqësi të

Një shishe e Vin Jaune (verë e verdhë) nga vreshtat e Jura-s, vjelje e vitit 1774 ka arritur shifrën prej 103.400 euro këtë të shtunë në një ankand në lokalitetin francez të Lons-le-Saunier dhe dy shishet e tjera të të njëjtit vit u shitën për 76.250 euro dhe 73.200 euro.

Për një baba, ky është një ndër momentet më të dhimbshme në jetë, pasi i duket sikur po e humbet përfundimisht bijën e vetë, atë që ai e ka rritur që të vogël. Më poshtë do të lexoni fjalët e ndjera të një babai në dasmën e vajzës së tij: