25/05/2018

  Intelegjenca në bazë të shenjave të horoskopit    Dashi – Ju keni një inteligjencë dinamike, ju pëlqen të zgjidhni problemet. Nuk i keni frikë sfidat dhe madje edhe luftrat për ju janë për t’u përballuar dhe fituar, sepse ambicia juaj është e tillë, të fitoni me forcë dhe rezistencë.

Jeta është diçka fantastike. Megjithatë, herë pas here, disa shenja të zodiakut nuk i kanë gjërat aq të thjeshta dhe në shumicën e rasteve, shkaku i problemeve është brenda tyre. Dhe ja ç’thonë yjet për këtë: Gaforrja Problemi yt është pavendosmëria jote. Ndonjëherë nuk i merr vetë vendimet, por e

Vazhdo të ecësh. Nuk ka rëndësi se sa ngadalë ecën, rëndësi ka të ecësh në rrugën e duhur, pasi ashtu ke për të për ta arritur atë çfarë dëshiron. Shoqëria ka shumë vlerë për ty. Ti je po aq i/e mirë, sa miqtë që të rrethojnë, ndaj bëj kujdes të

Dashuria merr forma të ndryshme, në varësi të raporteve që ne ndërtojmë me të tjerët. Kemi dashuri për personin që kemi në krahë, për miqtë tanë më të ngushtë, për prindërit, për artin apo për gjërat që na interesojnë etj. Por sot, ne do të flasim për dashurinë që kemi

Të gjithë gabojmë dhe të gjithë i mendojmë gjërat që në momentin e parë të lirë që na shfaqet. Ndodh që edhe të pendohemi dhe t’u kërkojmë falje personave, të cilët i kemi lënduar (në rast se kemi të bëjmë me besimtarë praktikantë, kërkohet falje edhe në Zoti). Deri këtu

Kur ende është i freskët lajmi për vdekjen e Tom Wolf-it ka ndodhur edhe ajo e 85 vjeçarit, Philip Roth, një prej romancierëve më të mëdhenj amerikanë të gjysmës së dytë të shek XX. Le ta kujtojmë me disa nga thëniet e tij të paharrueshme. Të shkruash të shndrron në