23/05/2018

Dashi Mund të jeni ndjerë si të vënë poshtë prej emocioneve të vështira prej pak kohësh, dhe mund t’ju jetë dukur sikur çdo hap që hidhni, ishte i rëndë dhe i pavendosur. Ju mund të mos keni qenë në gjendje që të tregoni me gisht një faktor që jua shkaktonte

Qeveria populiste në Itali nuk ra nga qielli, por e zgjodhën. Programi qeveritar i saj përmban forcë shpërthyese për BE. Si do të vejë puna më tej? Italianët nuk kanë besim si parim te politikanët, të cilët ata i quajnë me përbuzje “kastë”. Politikanët italianë bëjnë rrallë atë që kanë

Më poshtë do të mund të lexoni një listë me disa nga gjërat që i bëjnë vetëm njerëzit e fortë mendërisht: Nuk humbasin kohë duke u ndjerë keq për veten apo zgjedhjet e tyre. Ata e dinë se shumë nga ngjarjet e jetës janë të pashmangshme, ndaj nuk e mundojnë

1. Dy kërcimtarë Imazhi përmban elementë të ndryshëm të fshehur ose të ndërfutur, kështu që gjëja e parë që shihni dhe çka tërheq vëmendjen tuaj, varet plotësisht nga nënvetëdija juaj. Është e mundur që gjëja e parë që patë ishte një çift kërcimtarësh, në një pozicion artistik në plan të

Një burrë zbuloi një bunker të harruar të Luftës së Dytë Botërore në kopshtin e tij të pasëm. Chris Scott, nga Middlesbrough, e bëri zbulimin pasi vendosi të  vështronte më nga afër  atë që ai supozonte se  ishte vetëm një pusetë kullimi. 40-vjeçari kërkoi ndihmën e një ndërtuesi vendas, Tony

Disleksia është mungesa e aftësisë për të mësuar dhe për të folur. Një person i prekur nga disleksia ka vështirësi në të lexuar edhe pse ai mund të ketë inteligjencën dhe motivacionin e nevojshëm për të mësuar dhe për të lexuar. Kështu të sëmurët me disleksi kanë vështirësi në të