22/05/2018

Në samitin e javës së kaluar të Bashkimit Evropian në Sofje u bë e qartë se vendet e Ballkanit Perendimor nuk mund të presin një rrugë të shpejtë anëtarësimi. Por vonesat e Bashkimit Europian për zgjerim, pas daljes së Britanisë dhe pasojat e krizave të borxhit dhe imigracionit, kanë bërë

Sëmundje mendore dhe ankth Një mënyrë jetese ulur mund të ketë një ndikim shumë negativ në shëndetin mendor. Mungesa e aktivitetit fizik çon në zhvillimin e depresionit dhe ankthit për shkak të mungesës së endorfineve. Lëvizja rregullisht mund të përmirësojë gjendjen shpirtërore dhe të relaksojë trupin. Gjithashtu shërben për vetëvlerësim.

Ndoshta nuk duhet as të jetë një temë  e diskutueshme në këtë pikë për të thënë që Adolf Hitler  është i gjallë dhe jeton në hënë, por kurrë nuk mund të jeni shumë të sigurt. Sidoqoftë, kështu ka më shumë kuptim, Hitleri nuk është i gjallë dhe nuk jeton në

Vetëm kamerat u lejuan të qëndronin afër çiftit gjatë martesës mbretërore midis Meganit dhe Harrit, kështu që leximi i buzëve ishte e vetmja mënyrë për të kutpuar se çfarë të gjithë i përpërisnin njëri-tjetrit. Tani është zbuluar, ose të paktën i është përafruar, tema për të cilën po flisnin vëllezërit

Stërmbesa  e shkrimtarit, po shet dorëshkrime letrare, libra dhe letra që hedhin dritë të re për jetën e autorit. Në mars të  1896-s, Marsel Prust u ul për të shkruar një letër për dashurinë e tij të parë me pasionin e fshehtë, për kompozitorin e famshëm Reynaldo Hahn. Dyshja ishte

Shtëpia diskografike Diplo, po punon më vijën melodike që supozohet të lançohet këtë të premte, bazuar në parashikimet e Billboard. Uill Smith ka vendosur t’i kthehet sërish muzikës, duke e rifilluar me  rregjistrimin e himnit të Kupës Botërore 2018 me Nicky Jam dhe me këngëtaren e popit nga Kosova, Era