21/05/2018

Meshkujt dhe femrat e shprehin dashurinë dhe përkujdesjen në mënyra të ndryshme, sepse të dyja gjinitë mendojnë në mënyra të ndryshme. Në përgjithësi femrat janë më të ndjeshme, ndërsa meshkujt të tregojnë se janë më të fortë. Kjo do të thotë, se meshkujt e tregojnë dashurinë në mënyrë ndryshe nga

“Falja nuk e ndryshon të shkuarën, por mund të zgjerojë të ardhmen”. “Të falësh do të thotë ta lësh të lirë një të burgosur dhe të kuptosh se i burgosuri ishe ti”. “Le ta falim njëri-tjetrin, sepse vetëm atëherë mund të jetojmë në paqe”. “Ai që është i mirë në

Duhet të mendoni gjëra të mëdha, Peshore! Stina e Binjakëve nuk ka të bëjë vetëm me ekuilibrin. Ajo frymëzon edhe zgjerimin, kuriozitetin dhe eksplorimin. Bëjeni udhëtimin që dëshironi, vizitojeni muzeun që pëlqeni, ose merreni librin që ka zënë pluhur në komodinë. Mendja juaj është fuqia juaj, dhe këtë muaj do

Migjeni kaloi nga një romantizëm revolucionar në realizëm kritik gjatë jetës së tij. Ai pasqyroi varfërinë e thellë të viteve kur jetoi, dhe duke u dalë zot heronjve të krijimeve të tij si “Bukën tonë të përditshme falna sot”, “Bukuria që vret”, “Mollë e ndalueme”, “Legjenda e misrit”, “A don

Ceremonia u hap me Kelly Clarkson, e cila e nisi me një mesazh prekës në nder të viktimave të Santa Fe, Texas. Khalid, këngëtari i  të famshmes Young, Dumb &Broke fitoi çmimin TopNewArtist. Amerikano-kubanezja Camilla Cabello, gjithashtu autore e këngës Havana, fitoi çmimin Billboard charts achievement. Ed Sheeran-Top Male Artist

Vendndodhja e tyre është akoma një mister. Por këto thesare nga Leonardo, Caravaggio dhe Jan van Eyck ende mund të shfaqen. Nëse ju jeni një Indiana Jones që ka nisus të lulëzojë, këtu janë disa të dhëna për të filluar  në kërkimin tuaj … Imagjinoni sikur të ndërtohej një muze