19/05/2018

Elena Ferrante për The Guardian Cigaret, alkoli apo kokaina e bëjnë përdoruesin të mendojë se kështu është më afër realitetit, dhe të qenit afër reales është pikësynimi i çdo shkrimtari. Varësia e vetme me të cilën jam familjare, është duhani: Unë fillova ta pi atë që kur isha 12 vjeç.

Courtney Love dhe Frances Bean Cobain, e veja dhe vajza e Kurt Cobain fituan një betejë ligjore për të evituar bërjen publike të disa fotografive të kufomës së liderit të Nirvanës, i cili u gjet i vdekur në 5 prill 1994 në shtëpinë e tij në Seatle.  Gjykata e Apelit

Është një procedurë kirurgjikale, në të cilën hapet një vrimë në kafkë duke përdorur turjela me dorë, prerje dhe heqje. Trepan vjen nga greqishtja (trypan) që do të thotë krimb. Trapanimi është një term i vjetër që është përdorur për më shumë se 5000 vjet duke e bërë një nga