19/05/2018

Thuhet se vlerat e personave që na rrethojnë, i kuptojmë më mirë kur i humbim ata. Fatkeqësisht kështu ndodh thuajse përherë. Vetëm pas vdekjes, njerëzit ta kuptojnë vlerën. Shkaku ndoshta është vetmia nga mungesa e atij personi, ndoshta janë kujtimet, apo vetë natyra e ftohtë njerëzore që nuk i pranon

Shikojeni fotografinë. Ajo gjë që vini re të parën, zbulon një aspekt të fshehtë për ju: 1. Një shpellë I përkisni 40% të njerëzve që zgjedhin këtë përgjigje? E pra, kemi lajme të këqija për ju, sepse në këtë rast emocioni që dominon trupin tuaj është ankthi. Shpesh kaloni shumë

1. Realistë Nga këndvështrimi juaj, gruaja nr.1 është më e moshuara nga të gjitha. Ne nuk do të zbulojmë të gjitha detajet që mund ta formojnë atë imazh në mendjen tuaj, por ajo që dimë është që ju jeni një person realist. Ju nuk jeni një person kokëfortë, por mendja

Xhelozia është një nga ndjenjat më të këqija që mund të përjetohet në jetën e dikujt. Sipas astrologjisë, ka shenja zodiakale që kanë më shumë gjasa të jenë posesive dhe irracionale. Ndër të gjitha ndjenjat që një person mund të përjetojë në jetën e tij, më e vështirë për t’u

Legjenda thotë: Besohet se çdo shtëpi ka gjarpërin e vet. Ata si rëndom, janë të qetë. Ndodh që gjatësia e tyre të jetë mbi dy metra, por populli i quan “gjarpërinjtë e shtëpisë” ose “gjarpëri i shtëpisë”. Ata lëvizin apo ecin nëpër shtëpi lirisht dhe askush nuk guxon t’i ngacmojë,

Më poshtë, jepen pesë ushqime fantastike që luftojnë plakjen, të cilat mund t’i konsumoni në mëngjes. Lëngu i shegës Nëse nuk e hani shegë, provoni të konsumoni lëngun e saj. Studimet tregojnë se një gotë lëng shege në ditë mund të ndihmojnë në reduktimin e rrudhave. Shega është një antioksidant