14/05/2018

Shumica e njerëzve kanë shqetësime herë pas here për gjendjen e financave, të marrëdhënieve, dhe të tjera gjëra që ndikojnë në jetën e tyre të përditshme. Por është gabim i madh të lejosh që ato frikëra, të diktojnë ditën tënde. Mund të ndjeheni të zhytur në shqetësim, dhe ndoshta janë

Njerëzit shpesh vijnë tek ju, për t’i ndihmuar të zgjidhin problemet që kanë. Nuk është se ju shohin si një njeri që do të hidhet menjëherë për t’i ndihmuar, sido që të jetë puna. Ata shohin aftësitë tuaja të lidershipit që janë pothuaj yjore, Luan, dhe kjo i frymëzon e

Ju jepni përpjekur shumë për t’i përcjellë një mesazh dikujt. Mund të mendoni se keni qenë shumë të qartë. Megjithatë, ju vetëm mund të supozoni që ky person e ka marrë mesazhin dhe e kupton se çfarë dëshironi që t’i thoni. Nëse ky mesazh është i rëndësishëm – dhe ndoshta

Shkencëtarët kanë zbuluar se sëmundja tropikale e cila ngjtitet nga pickimi i një lloj mushkonje, mund të transmetohet edhe seksualisht. Zbulimi i ri vjen pasi shkencëtarët në Itali testuan spermën e një njeriu që mori sëmundjen e mushkonjave gjatë kohës që ishte me pushime në Tajlandë. Kjo do të thotë

“Ka njerëz, për të cilët vështirë është të thuash ndonjë gjë të tillë, që t’i përfaqësojë njëherazi dhe tërësisht në pamjet e tyre më tipike dhe karakteristike. Këta janë ata njërëz, të cilët zakonisht i quajnë njerëz të “rëndomtë”, “shumica” dhe të cilët, vërtetë përbëjnë shumicën e madhe të çdo

Që nga hipopotamët e tij të përkëdhelur dhe deri te detajet  e errëta të vdekjes së tij, zbulohen fakte magjepsëse rreth Pablo Escobarit, zotërisë së drogës më të frikshëm të historisë. Në pronat e tij ekstravagante në Puerto Triunfo, Escobar ndërtoi gjithashtu një kopsht zoologjik privat, të mbushur me hipopotamë,