13/05/2018

Fara e kësaj historie rebelimi, gjaku dhe vdekjeje filloi si të gjitha historitë. Në Shën Petërburg, të dielën 22 janar, 2000 mijë punëtorë të paarmatosur mbërritën deri  tek pallati dimëror i Car Nikolla II për një kërkesë; rrogë më të lartë dhe kushte më të mira pune kundër një pagese

Të gjithë e duam ta arrijmë lumturinë, sepse e dimë shumë mirë që jeta është e shkurtër, e vështirë dhe trishtimi e bën atë akoma më të vështirë. Por cilat janë sjelljet më tipike të një personi të trishtuar? Studimet kanë treguar sjelljet e mëposhtme: Ankesat e vazhdueshme. Asnjë person

Njerëzit do të shohin. Disa do të shohin, do të mësojnë prej teje dhe ti do të kthehesh në një frymëzim për ta. Jeta që ti jeton, mund të ketë një ndikim pozitiv në jetën e tyre dhe mund t’i inkurajojë ata të ecin më të sigurtë përpara. Ky është

“Shiko sa gallatë është. Ka hapur kanal në YouTube dhe mendon se do të korrë sukses. Mendon se njerëzit do i shohin videot e tij, kur ka vetëm 30 ndjekës. Po këtë e ke parë? Është ajo në Instagram. Oh Zot, ajo është qesharake. Përherë e më shumë ajo zhvishet

Njerëzit e ndrojtur, apo siç është bërë zakon të quhen, njerëzit introvertë, jetojnë në marrëdhënie toksike, sepse ata nuk kërkojnë shumë. Njerëz të tillë nuk presin që personi tjetër t’i nxjerrë në takime për dreka apo darka romantike, apo t’i përgjigjet mesazheve të tyre në mënyrë të shpejtë. Ata janë

Një burrë nga audienca pushton skenën e Eurovizionit gjatë përformancës së Britanisë, duke i rrëmbyer mikrofonin me forcë këngëtarës SuRie për të thënë keto fjalë: “Nazistë të medias Britanike, në kërkojmë liri!”   Burri është identifikuar se bën pjesë në një grup aktivistësh që janë dëgjuar të kenë kryer disa