12/05/2018

Sot zhvillohet finalja e madhe e Eurovision që këtë vit mbahet në Lisbonë të Portugalisë. Të gjithë diskutojnë se kush janë favoritët për të fituar këtë vit. Ekspertët britanikë kanë përpiluar listën me koefiçientet për secilin shtet pjesëmarrës në natën finale. E para në renditje si kandidatja më e mundshme

FRIENDS  konsiderohet si  seriali më i bukur dhe më  njohur i  të gjitha kohërave, por – si  çdo gjë tjetër – kjo nuk do të thotë se ai nuk kishte  problemet e veta. Tregimi i gjatë i jetës së një grupi shokësh  që jetojnë në Nju Jork,  është hit-i më

Një i mbijetuar i Holokaustit, më në fund ka lexuar dhe ka botuar letrën e shkruar nga e ëma e tij, e cila u vra nga nazistët në kampet e përqëndrimit. Vilma Grunvald ia doli të nxirrte një letër jashtë kampit, me ndihmën e një prej rojeve, i cili ia