12/05/2018

Familja janë njerëzit që ndriçojnë zemrat tona, jo ata që na ofrojnë ditë të mbushura me trishtim dhe dobësi. Sepse nuk është i nevojshëm gjaku për të krijuar një lidhje: bashkimi i vërtetë lind nga besnikëria dhe dashuria, jo nga një mbiemër i përbashkët. Në vitin 2015, një sondazh interesant

Kur kemi të bëjmë me ligjin e tërheqjes, ne përdorim tri hapa bazë për kërkesat tona. Hapi i parë është kërkesa. Ne fillojmë të formulojmë në mendje dëshirat dhe në këtë hap, nisim t’i shkruajmë ose t’i shprehim me fjalë këto dëshira. Hapi i dytë është besimi, në të cilin

Më mirë të heshtësh dhe të mendojnë se mund të jesh budalla, se sa të flasësh dhe t’ua heqësh gjithë dyshimet. Abraham Lincoln Askush nuk e kupton se disa njerëz harxhojnë një energji të jashtëzakonshme, thjesht për të qenë normalë. Albert Camus Burrat martohen me gratë, me shpresën se ato

Çdo qenie njerëzore, është autor i shëndetit apo sëmundjes së vet. Unë nuk shoh asnjëherë atë që është bërë. Shoh vetëm atë që mbetet për t’u bërë. Mos beso asgjë, pavarësisht se ku e lexon, apo kush e ka thënë, edhe nëse e kam thënë unë, nëse ajo nuk pëpruthet

Që nga zbulimi i tij nga Howard Carter në vitin 1922, mbreti i artë, i balsamosur, Tutankhamun ka qenë në zemër të magjepsjes së botës me Egjiptin e lashtë. Ndërsa shumë studiues dhe arkeologë kanë kërkuar të kuptojnë Mbretin Tut, fotografi Sandro Vannini është njeriu që gjatë dy dekadave të

Lookout është një aplikacion i ri që përdor identifikimin nëpërmjet  imazhit dhe inteligjencën artificiale për të përshkruar një skenë përmes kamerës së një telefoni. Google njoftoi se aplikacioni do të prezantohet në konferencën vjetore  këtë javë. Deri tani Google thotë se ka qenë duke e testuar aplikacionin dhe se do