Home»Ndryshe»1 sekond larg dështimit total

1 sekond larg dështimit total

Ndonjëherë jeta tallet me ne duke na sjellë të papritura. Pastaj, sjell njerëz me kamera për të dokumentuar disfatën tonë. Shpresojmë për njerëzit në fjalë, që këto të jenë incidentet e para dhe të fundit që përjetojnë.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të  fotografive që do ju bëjnë të thoni: “Mbahuni shokë, gjithçka do të rregullohet.”

Kur foton e shkrep vjehrra:

“Ditën që provova të bëj  selfie me  një deve..”

“I çova fëmijët të ngjisnin shkëmbinjt”

Çdo gjë po shkonte mirë deri sa..

Armë vdekjeprurëse

Kur do të dukesh ‘cool’ por gjërat nuk shkojnë ashtu siç duhet

Lojtari 1-0 Xhami

Ajo duket bukur pavarësisht gjithçkaje

Çfarë mizorie!

 Burrat  s’mund të mbajnë lotët kur shohin këtë

Buzëqesh!

Baballarët duhet të kenë reflekse të mira

 Për pak e zuri!

 “Rënia e Drakulës”

Atij do t’i ngrijë buzëqeshja në 3,2,1..

 

Trampolina, kjo tradhëtare e madhe

Çfarë dini rreth kësaj tragjedie?

“Mamaja ime goditi aksidentalisht qenin ndërsa po hidhej!”

 

Nuk ka komente

Vendos komentin tend

Your email address will not be published. Required fields are marked *